Tisztelt Ügyfelünk!

2018. május 25-től életbe lépett az Általános Adatvédelmi Rendelet (GDPR), amely a felhasználók személyes adatainak még szélesebb körű védelmét szolgálja.
Hitelintézetünk elkötelezett az általa kezelt adatok, így a személyes adatok jogszabályoknak megfelelő kezelése mellett, kiemelt figyelemmel az adatok bizalmassága, sértetlensége és rendelkezésre állása tekintetében. A GDPR előírásaihoz igazodva a felkészülési folyamat részeként aktualizáltuk az adatkezelési tájékoztatónkat, melyet weboldalunkon is közzétettünk.

Tájékoztatónk ezen linken is elérhető: Adatkezelési tájékoztató

Az adatvédelmi tájékoztatóval kapcsolatos kérdéseikre a tájékoztatóban megjelölt elérhetőségen állunk az érintettek rendelkezésre.

Üdvözlettel: Az Ön pénzügyi partnere.
BÉKÉS TAKARÉK

TakarékHitel Plusz

A Takarékhitel Plusz hitelkonstrukció keretében éven túli beruházási és forgóeszközhitelek igényelhetők. A termékhez automatikusan kapcsolódik a Garantiqa Hitelgarancia Zrt. készfizető kezességvállalása, emiatt a szokásosnál kevesebb tárgyi fedezet is elegendő lehet.

A TAKARÉKHITEL PLUSZ FONTOSABB JELLEMZŐI:

 

Kölcsönigénylők köre:

 

Legalább 2 teljes lezárt éves működéssel rendelkező devizabelföldi

 

  • a számviteli törvény szerinti éves beszámolót vagy egyszerűsített éves beszámolót készítő vállalkozások (gazdasági társaságok, szövetkezetek, egyéni cégek), amelyeknek éves nettó árbevétele eléri a 10 millió Ft-ot, valamint
  • árbevételtől függetlenül a számviteli törvény szerinti éves beszámolót vagy egyszerűsített éves beszámolót NEM készítő, az SZJA szabályai szerint adózó (bevételi nyilvántartást készítő) egyéni vállalkozók, egyéni cégek, őstermelők (ideértve a családi gazdálkodókat és a családi gazdaság tagjait).

 

 A hitel összege:

 

  • legalább: 3.000.000 Ft,
  • legfeljebb: 100.000.000 Ft.

 

A hitel maximális futamideje:

 

  • beruházási hitel esetén 10 év,
  • forgóeszköz hitel esetén 5 év.

 

Rendelkezésre tartási idő (lehívási periódus):

 

  • beruházási hitel esetén legfeljebb 24 hónap,
  • forgóeszköz hitel esetén legfeljebb 3 hónap.

 

Maximális türelmi idő:

 

  • beruházási hitel esetén a lehívási periódust követően legfeljebb 12 hónap,
  • forgóeszköz hitel esetén legfeljebb 6 hónap.

 

Hitel devizaneme: HUF

 

A tájékoztatás nem teljes körű. Jelen hirdetés nem minősül ajánlattételnek vagy hivatalos tájékoztatónak. Részletes információért forduljon a Hitelintézet munkatársaihoz, illetve azokat megtalálja a díjtételek, a kamatok mértéke mellett az igénylés helyén a termékekre vonatkozó Hirdetményben, az Általános Szerződési Feltételekben és az Üzletszabályzatban.

Hirdetmények