Tisztelt Ügyfelünk!

2018. május 25-től életbe lépett az Általános Adatvédelmi Rendelet (GDPR), amely a felhasználók személyes adatainak még szélesebb körű védelmét szolgálja.
Hitelintézetünk elkötelezett az általa kezelt adatok, így a személyes adatok jogszabályoknak megfelelő kezelése mellett, kiemelt figyelemmel az adatok bizalmassága, sértetlensége és rendelkezésre állása tekintetében. A GDPR előírásaihoz igazodva a felkészülési folyamat részeként aktualizáltuk az adatkezelési tájékoztatónkat, melyet weboldalunkon is közzétettünk.

Tájékoztatónk ezen linken is elérhető: Adatkezelési tájékoztató

Az adatvédelmi tájékoztatóval kapcsolatos kérdéseikre a tájékoztatóban megjelölt elérhetőségen állunk az érintettek rendelkezésre.

Üdvözlettel: Az Ön pénzügyi partnere.
BÉKÉS TAKARÉK
  1. Kezdőlap
  2. Vállalatok
  3. Hiteltermékek
  4. Takarék VP Komplex

Takarék VP Komplex

Takarék VP Komplex család

A Takarék VP Komplex a Vidékfejlesztési Program pályázati nyerteseinek kínál teljes megoldást a beruházási hiteltől, a beruházás működtetésére fordítható forgóeszköz nyújtásáig.

 

A  Takarék VP Komplex család a következő termékeket tartalmazza:  

     

  • Takarék VP Komplex Előleg visszafizetési garanciát,
  • Takarék VP Komplex Beruházási hitelt,
  • Takarék VP Komplex Támogatás előfinanszírozási hitelt, valamint
  • Takarék VP Komplex Kiegészítő forgóeszköz hitelt.

 

Igénybe vehető:

 

Vidékfejlesztési Program alá tartozó projekt jellegű, beruházáshoz kapcsolódó jogcímekre érvényes, hatályos támogatói okirattal vagy támogatási szerződéssel (a továbbiakban együttesen támogatói okirat) rendelkező, agrárcélú ügyletek körébe  tartozó tevékenységet folytató mikro, kis- és középvállalkozások részére.

 

Nem vehető igénybe LEADER/HACS program és egyszerűsített elbírálás alá eső rendszeres támogatás kategóriába tartozó jogcímekre.

 

A VP Komplex családon belül az elemek az Ügyfelek igényei szerint vehetők igénybe, azaz elemenként is kérhetőek. Azonban önmagában a Takarék VP Komplex kiegészítő forgóeszköz hitel része nem igényelhető.

 

A programon belül hitelkiváltás nem lehetséges.

 

Bővebb tájékoztatás, további termékek elérhetőek az alábbi linken:

 

http://image.takarek.hu/ szolgaltatasok/ agrarfinanszirozas/

 

 

Csatolt dokumentumok:

Hirdetmények