Tisztelt Ügyfelünk!

2018. május 25-től életbe lépett az Általános Adatvédelmi Rendelet (GDPR), amely a felhasználók személyes adatainak még szélesebb körű védelmét szolgálja.
Hitelintézetünk elkötelezett az általa kezelt adatok, így a személyes adatok jogszabályoknak megfelelő kezelése mellett, kiemelt figyelemmel az adatok bizalmassága, sértetlensége és rendelkezésre állása tekintetében. A GDPR előírásaihoz igazodva a felkészülési folyamat részeként aktualizáltuk az adatkezelési tájékoztatónkat, melyet weboldalunkon is közzétettünk.

Tájékoztatónk ezen linken is elérhető: Adatkezelési tájékoztató

Az adatvédelmi tájékoztatóval kapcsolatos kérdéseikre a tájékoztatóban megjelölt elérhetőségen állunk az érintettek rendelkezésre.

Üdvözlettel: Az Ön pénzügyi partnere.
BÉKÉS TAKARÉK

Takarék Gazdahitel-Gazdakártya

Agrárágazatban tevékenykedő, valamint a vidékfejlesztéshez kapcsolódó tevékenységet végző ügyfelek likviditási gondjainak megoldására, forgóeszközeik és rövid távon megtérülő beruházásaik finanszírozására is egyaránt megoldást nyújt.

A termék legfőbb jellemzői:

 

  • Rugalmas, szabadon felhasználható
  • Futamidő: 91 nap - 3 év
  • Hitel összege: 1.000.000 Ft – 25.000.000 Ft
  • Rendelkezésre tartási díj nincs, csak a felhasznált összeg kamatozik
  • Min. 1 lezárt adóév szükséges, kezdő vállalkozás nem finanszírozható ebben a konstrukcióban.

 

A hitel könnyebb felhasználása érdekében Gazdakártya néven MasterCard Electronic Businness bankkártya kerül kibocsátásra, amellyel rugalmasan fizethet a MasterCard Electronic kártya elfogadására kijelölt helyeken, illetve készpénzt vehet fel az Integráció közel 1.000 készpénzkiadó automatájából és számos ország több ezer ATM-jéből.

 

A tájékoztatás nem teljes körű. Jelen hirdetés nem minősül ajánlattételnek vagy hivatalos tájékoztatónak. Részletes információért forduljon a Hitelintézet munkatársaihoz, illetve azokat megtalálja a díjtételek, a kamatok mértéke mellett az igénylés helyén a termékekre vonatkozó Hirdetményben, az Általános Szerződési Feltételekben és az Üzletszabályzatban.

Hirdetmények