Tisztelt Ügyfelünk!

2018. május 25-től életbe lépett az Általános Adatvédelmi Rendelet (GDPR), amely a felhasználók személyes adatainak még szélesebb körű védelmét szolgálja.
Hitelintézetünk elkötelezett az általa kezelt adatok, így a személyes adatok jogszabályoknak megfelelő kezelése mellett, kiemelt figyelemmel az adatok bizalmassága, sértetlensége és rendelkezésre állása tekintetében. A GDPR előírásaihoz igazodva a felkészülési folyamat részeként aktualizáltuk az adatkezelési tájékoztatónkat, melyet weboldalunkon is közzétettünk.

Tájékoztatónk ezen linken is elérhető: Adatkezelési tájékoztató

Az adatvédelmi tájékoztatóval kapcsolatos kérdéseikre a tájékoztatóban megjelölt elérhetőségen állunk az érintettek rendelkezésre.

Üdvözlettel: Az Ön pénzügyi partnere.
BÉKÉS TAKARÉK

Önkormányzati számla

Teljeskörű számlevezetési szolgáltatások. Elkülönített számlák, elszámolási számlák

Önkormányzati számla


A Békés Takarék az Önkormányzat és Intézményei által meghatározott fő- illetve alszámlákat nyit és vezet a mindenkor hatályos jogszabályi előírásoknak megfelelően. A számlavezetés a Takarék minden igényt kielégítő, modern informatikai rendszerében történik. Ez a rendszer biztosítja, hogy a számlákon történő belső forgalmazás könyvelése on-line módon történik.

 

A számítástechnikai rendszerünkhöz kapcsolódva a számlatulajdonos rendelkezésére bocsátott Internetbank segítségével a hivatal és az intézmények irodáiból kezelhetők a pénzforgalmi tranzakciók, mely egyben folyamatos információt is szolgáltat a számlákról.

 

Önkormányzatok és intézményeik részére az alábbi számlatípusok nyithatók:

 

  • költségvetései elszámolási számla
  • meghatározott célokra elkülönített számla


A Békés Takarék a számlák forgalmáról  munkanaponként  bankszámla forgalmi kivonatot készít, melyet  megküld a számlatulajdonos Önkormányzat részére, vagy igény szerint lehetőséget biztosít annak a számlavezető fiókban történő átvételére.

 

A Takaréknál megnyitott pénzforgalmi bankszámlákhoz a számlavezetési szolgáltatások teljes körét biztosítjuk ügyfeleink igényeinek megfelelően.

 

A számlavezetéshez kapcsolódóan az alábbi szolgáltatások vehetők igénybe:

 

  • automatikus sorbaállítás
  • betétlekötés kezdeményezése
  • helyi adók beszedése
  • Mini-Kincstár szolgáltatás
  • Önkormányzati juttatások kifizetése
  • Önkormányzati szervek, intézmények dolgozóit megillető munkabér, valamint rendszeres, illetve eseti juttatások utalása


Bővebb tájékoztatásért kérjük keressék kirendeltségeinket, vagy a Takarék Központját!

Hirdetmények