Tisztelt Ügyfelünk!
2017. június 26-án hatályba lépett a 2017. évi LIII. törvény a pénzmosás és a terrorizmus finanszírozása megelőzéséről és megakadályozásáról.
A törvény értelmében a Takarékszövetkezetnek 2019. június 26-ig ismételten át kell világítania minden meglévő ügyfelét a rögzítendő adatok körének bővülése és az okiratok másolására vonatkozó kötelezettség teljesítése érdekében.
A törvényi kötelezettség teljesítéséhez az Ön személyes közreműködése szükséges.
A fenti határidőt követően a hiányos adatokkal rendelkező ügyfelek esetében a Takarékszövetkezet köteles szolgáltatásait korlátozni.
A hatékony együttműködés és a kellemetlenségek elkerülése érdekében kérjük, figyelmesen olvassa el a Pénzmosás menüben, valamint az alábbi linken elérhető, részletes tájékoztatót:
Ügyfél-tájékoztató a kötelező ügyfél-átvilágítás rendjéről!
Tisztelettel:
Békés Takarék Szövetkezet

Önkormányzati számla

Teljeskörű számlevezetési szolgáltatások. Elkülönített számlák, elszámolási számlák

Önkormányzati számla


A Békés Takarék az Önkormányzat és Intézményei által meghatározott fő- illetve alszámlákat nyit és vezet a mindenkor hatályos jogszabályi előírásoknak megfelelően. A számlavezetés a Takarék minden igényt kielégítő, modern informatikai rendszerében történik. Ez a rendszer biztosítja, hogy a számlákon történő belső forgalmazás könyvelése on-line módon történik.

 

A számítástechnikai rendszerünkhöz kapcsolódva a számlatulajdonos rendelkezésére bocsátott Internetbank segítségével a hivatal és az intézmények irodáiból kezelhetők a pénzforgalmi tranzakciók, mely egyben folyamatos információt is szolgáltat a számlákról.

 

Önkormányzatok és intézményeik részére az alábbi számlatípusok nyithatók:

 

  • költségvetései elszámolási számla
  • meghatározott célokra elkülönített számla


A Békés Takarék a számlák forgalmáról  munkanaponként  bankszámla forgalmi kivonatot készít, melyet  megküld a számlatulajdonos Önkormányzat részére, vagy igény szerint lehetőséget biztosít annak a számlavezető fiókban történő átvételére.

 

A Takaréknál megnyitott pénzforgalmi bankszámlákhoz a számlavezetési szolgáltatások teljes körét biztosítjuk ügyfeleink igényeinek megfelelően.

 

A számlavezetéshez kapcsolódóan az alábbi szolgáltatások vehetők igénybe:

 

  • automatikus sorbaállítás
  • betétlekötés kezdeményezése
  • helyi adók beszedése
  • Mini-Kincstár szolgáltatás
  • Önkormányzati juttatások kifizetése
  • Önkormányzati szervek, intézmények dolgozóit megillető munkabér, valamint rendszeres, illetve eseti juttatások utalása


Bővebb tájékoztatásért kérjük keressék kirendeltségeinket, vagy a Takarék Központját!

Hirdetmények