Tisztelt Ügyfelünk!

2018. május 25-től életbe lépett az Általános Adatvédelmi Rendelet (GDPR), amely a felhasználók személyes adatainak még szélesebb körű védelmét szolgálja.
Hitelintézetünk elkötelezett az általa kezelt adatok, így a személyes adatok jogszabályoknak megfelelő kezelése mellett, kiemelt figyelemmel az adatok bizalmassága, sértetlensége és rendelkezésre állása tekintetében. A GDPR előírásaihoz igazodva a felkészülési folyamat részeként aktualizáltuk az adatkezelési tájékoztatónkat, melyet weboldalunkon is közzétettünk.

Tájékoztatónk ezen linken is elérhető: Adatkezelési tájékoztató

Az adatvédelmi tájékoztatóval kapcsolatos kérdéseikre a tájékoztatóban megjelölt elérhetőségen állunk az érintettek rendelkezésre.

Üdvözlettel: Az Ön pénzügyi partnere.
BÉKÉS TAKARÉK

LIGHT számlacsomag

Kezdő és kis forgalmat bonylító vállalkozásoknak Alacsony számlavezetési díj, kiszámíthatóság!

A bankszámla a számlatulajdonos pénzforgalmának lebonyolítása céljából vállalkozási tevékenységével kapcsolatos kötelezettség alapján nyitható. A vállalkozói bankszámlával készpénz tranzakciókat intézhet, rendszeres és eseti utalásokat fogadhat és indíthat. A bankszámla egyaránt alkalmas a belföldön teljesítendő és a külföldre irányuló, valamint a külföldről érkező átutalások teljesítésére. A LIGHT számlacsomag a kezdő vállalkozások és kis számlaforgalmat bonyolító vállalkozások számára kialakított számlacsomag. Kedvező számlavezetési díj mellett juthat hozzá a számlavezetési szolgáltatásokhoz.

 

Miért érdemes LIGHT számalcsomagot igénybe venni?

 

  • A számlanyitás ingyenes
  • A számla feletti rendelkezők megadása és módosítása díjmentes.
  • Alacsony számlavezetési díj.
  • Minimalizálható és kiszámítható havi költségek.


Ideális választás azon vállalkozások részére, akik csupán néhány átutalást teljesítenek havonta, és bankszámlájukat jórészt a kötelező, adóhatóság felé történő fizetési kötelességük teljesítésére használják.

 

Számlanyitásra jogosultak:

 

  • egyéni vállalkozók és egyéni cégek
  • társas vállalkozások
  • szövetkezetek
  • őstermelők, családi gazdálkodók


A számlacsomagban található díjakat és jutalékokat a Vállalkozói számlavezetés hirdetményében találja.

 A számlacsomaghoz és bankkártyához kapcsolódó díjtételeket, a kamatok mértékét és a további információkat megtalálod az igénylés helyén a szolgáltatást nyújtó Hitelintézet vonatkozó mindenkor hatályos Hirdetményében, az Általános Szerződési Feltételeiben és Üzletszabályzatában.

Hirdetmények