Tisztelt Ügyfelünk!

2018. május 25-től életbe lépett az Általános Adatvédelmi Rendelet (GDPR), amely a felhasználók személyes adatainak még szélesebb körű védelmét szolgálja.
Hitelintézetünk elkötelezett az általa kezelt adatok, így a személyes adatok jogszabályoknak megfelelő kezelése mellett, kiemelt figyelemmel az adatok bizalmassága, sértetlensége és rendelkezésre állása tekintetében. A GDPR előírásaihoz igazodva a felkészülési folyamat részeként aktualizáltuk az adatkezelési tájékoztatónkat, melyet weboldalunkon is közzétettünk.

Tájékoztatónk ezen linken is elérhető: Adatkezelési tájékoztató

Az adatvédelmi tájékoztatóval kapcsolatos kérdéseikre a tájékoztatóban megjelölt elérhetőségen állunk az érintettek rendelkezésre.

Üdvözlettel: Az Ön pénzügyi partnere.
BÉKÉS TAKARÉK

Forgóeszköz hitel

Forgóeszköz hitel

A forgóeszköz hitel felhasználási célhoz kötött hitel, forgóeszköz beszerzéseihez kapcsolódó, a vevő-szállítóállomány eltérő futamidejéből adódó rövid távú likviditási hiteligényeinek kielégítéséhez nyújtható.

 

A forgóeszköz hitelt a vállalkozások forgóeszköz beszerzéseihez kapcsolódó, a vevő-szállítóállomány eltérő futamidejéből adódó rövid távú, középtávú likviditási hiteligényeinek kielégítéséhez nyújtható.

 

A forgóeszközhitel felhasználási célhoz kötött hitel, az ügyfélnek elszámolási kötelezettsége van a Takarékszövetkezet felé.

 

A hitel céljai a következők lehetnek:

 

  • Az előre nem várható üzleti események – a kínálkozó piacbővítési lehetőségek kihasználása, vagy a tevékenység idényszerűsége – miatt felmerülő átmeneti forgóeszköz-növekedés forrásainak megteremtése és ideiglenes kiegészítése.
  • Egyes konkrét üzleti eseményhez kapcsolódó rövid távú célok (pl. a határidőn túlinak nem minősülő vevőállomány megelőlegezése, a piacváltás, vagy taktikai áru- és készletbeszerzés, stb.) finanszírozása.
  • A realizálási folyamat ütemingadozásai – a bevételek, illetve a kiadások időbeli eltolódása – miatt keletkező likviditási hiány megszüntetése.

Csatolt dokumentumok:

Hirdetmények