Tisztelt Ügyfelünk!

2018. május 25-től életbe lépett az Általános Adatvédelmi Rendelet (GDPR), amely a felhasználók személyes adatainak még szélesebb körű védelmét szolgálja.
Hitelintézetünk elkötelezett az általa kezelt adatok, így a személyes adatok jogszabályoknak megfelelő kezelése mellett, kiemelt figyelemmel az adatok bizalmassága, sértetlensége és rendelkezésre állása tekintetében. A GDPR előírásaihoz igazodva a felkészülési folyamat részeként aktualizáltuk az adatkezelési tájékoztatónkat, melyet weboldalunkon is közzétettünk.

Tájékoztatónk ezen linken is elérhető: Adatkezelési tájékoztató

Az adatvédelmi tájékoztatóval kapcsolatos kérdéseikre a tájékoztatóban megjelölt elérhetőségen állunk az érintettek rendelkezésre.

Üdvözlettel: Az Ön pénzügyi partnere.
BÉKÉS TAKARÉK

Folyószámlahitel

Vállalkozói számlához kapcsolt hitelkeret. Forint és Euro alapon egyaránt.

A Békés Takaréknál nyitott pénzforgalmi számlához kapcsolódóan lehetősége van a vállalkozásnak folyószámlahitel igénylésére. A Takarék a hitelkeret terhére, annak erejéig, teljesíti mindazon számlatulajdonos által adott megbízásokat, amelyekre egyébként a pénzforgalmi számla egyenlege nem nyújt fedezetet.

 

Kinek érdemes folyószámlahitel igényelni?

 

  • aki szeretné biztonságban tudni vállalkozását
  • akinek nincsenek jelentős, gyorsan mozdítható tartalékai
  • aki egy egyszerűen kezelhető, és bármikor tetszés szerint törleszthető és újra felhasználható hitellel lendítené fel vállalkozását
  • akinek a kiadásai gyorsabban forognak mint a bevételei


Igényelhető hitelösszeg minimuma: 500 000 Ft, maximuma pedig a vállalkozás pénzforgalmától függően kerül meghatározásra.

 

Ebben a konstrukcióban az ügyfélnek csak az igénybe vett hitelkeret után kell kamatot fizetnie. A ki nem használt hitelkeret után csupán egy lényegesen alacsonyabb, rendelkezésre tartási díjat fizet az ügyfél, így minimalizálhatóak a költségei. A hitel kamatát befolyásolja az igénylő vállalása a számlán bonyolított forgalomra vonatkozóan.

 

 

Csatolt dokumentumok:

Hirdetmények