Tisztelt Ügyfelünk!
2017. június 26-án hatályba lépett a 2017. évi LIII. törvény a pénzmosás és a terrorizmus finanszírozása megelőzéséről és megakadályozásáról.
A törvény értelmében a Takarékszövetkezetnek 2019. június 26-ig ismételten át kell világítania minden meglévő ügyfelét a rögzítendő adatok körének bővülése és az okiratok másolására vonatkozó kötelezettség teljesítése érdekében.
A törvényi kötelezettség teljesítéséhez az Ön személyes közreműködése szükséges.
A fenti határidőt követően a hiányos adatokkal rendelkező ügyfelek esetében a Takarékszövetkezet köteles szolgáltatásait korlátozni.
A hatékony együttműködés és a kellemetlenségek elkerülése érdekében kérjük, figyelmesen olvassa el a Pénzmosás menüben, valamint az alábbi linken elérhető, részletes tájékoztatót:
Ügyfél-tájékoztató a kötelező ügyfél-átvilágítás rendjéről!
Tisztelettel:
Békés Takarék Szövetkezet
  1. Kezdőlap
  2. Vállalatok
  3. Számlavezetés
  4. Elektronikus banki szolgáltatások

Elektronikus banki szolgáltatások

Internetbank és SMS szolgáltatás. Intézze otthonról pénzügyeit, értesüljön azonnal megbízásairól.

A Netb@nk rendszer használatával Ön a nap 24 órájában - a számlavezető rendszer zárási periódusai kivételével - az Interneten keresztül a legelterjedtebb böngészők segítségével léphet kapcsolatba a Békés Takarékkal, kérhet számlainformációkat vagy kezdeményezhet átutalásokat, forint és devizaszámlák között is akár.


Biztonsági okokból minden netbankból indított megbízását SMS-ben kapott ellenőrző kód megadásával tudja hitelesíteni.

 

Az információáramlás a takarékszövetkezet és az Ön számítógépe között már ezen a szinten is SSL titkosítással védve történik.

 

SMSBank

 

HÍRNÖK szolgáltatás

Ha fontos átutalást vár, vagy szeretne a lehető leghamarabb értesülni róla, hogy átutalása érkezett, kérésére SMS üzenetben tájékoztatjuk a pénz megérkezéséről.

 

Lehetősége van arra is, hogy az aktuális egyenlegét SMS formájában bármikor lekérdezhesse, valamint arra is, hogy három előre megadott számlaszámra SMS-ben is utalást tudjon indítani.

 

STRÁZSA szolgáltatás


A bankkártya biztonságos használatát segíti ez a szolgáltatás, melynek révén a kártyával végrehajtott tranzakciókról azonnal tájékozódhat.

Hirdetmények