Tisztelt Ügyfelünk!

2018. május 25-től életbe lépett az Általános Adatvédelmi Rendelet (GDPR), amely a felhasználók személyes adatainak még szélesebb körű védelmét szolgálja.
Hitelintézetünk elkötelezett az általa kezelt adatok, így a személyes adatok jogszabályoknak megfelelő kezelése mellett, kiemelt figyelemmel az adatok bizalmassága, sértetlensége és rendelkezésre állása tekintetében. A GDPR előírásaihoz igazodva a felkészülési folyamat részeként aktualizáltuk az adatkezelési tájékoztatónkat, melyet weboldalunkon is közzétettünk.

Tájékoztatónk ezen linken is elérhető: Adatkezelési tájékoztató

Az adatvédelmi tájékoztatóval kapcsolatos kérdéseikre a tájékoztatóban megjelölt elérhetőségen állunk az érintettek rendelkezésre.

Üdvözlettel: Az Ön pénzügyi partnere.
BÉKÉS TAKARÉK
  1. Kezdőlap
  2. Vállalatok
  3. Számlavezetés
  4. Bankszámla
  5. Egyéb szervezetek számlavezetése

Egyéb szervezetek számlavezetése

Alapítványok, Ügyvédi letéti számlák, alszámlák, non-profit szervezetek számlavezetése. 


 

Az alapítványok, non-profit szervezetek, sportegyesületek, társasházi szervezetek fontos szerepet töltenek be a civil társadalmi életben. A Békés Takarék fontosnak tartja a helyi társadalmi szervezetek támogatását, így speciális számlakonstrukciót hozott létre ezen szervezetek részére.

 

A számla előnyei:

 

  • számlanyitás díjmentes
  • számlán tartandó minimum összeg nincs
  • készpénzbefizetések díjmentesek
  • bejövő átutalások fogadása díjmentes


A számlához kapcsolódó díjakat és jutalékokat az Alapítványok és Egyéb szervezetek számlavezetési hirdetményében, az Ügyvédi letéti számlák és alszámlák díjait, jutalékait pedig a Vállalkozói számlák hirdetményében találja.

 

Kérdéseikkel és számlanyitási igénnyel kérjük keressék kirendeltségeinket!

Csatolt dokumentumok:

Hirdetmények