Tisztelt Ügyfelünk!

2018. május 25-től életbe lépett az Általános Adatvédelmi Rendelet (GDPR), amely a felhasználók személyes adatainak még szélesebb körű védelmét szolgálja.
Hitelintézetünk elkötelezett az általa kezelt adatok, így a személyes adatok jogszabályoknak megfelelő kezelése mellett, kiemelt figyelemmel az adatok bizalmassága, sértetlensége és rendelkezésre állása tekintetében. A GDPR előírásaihoz igazodva a felkészülési folyamat részeként aktualizáltuk az adatkezelési tájékoztatónkat, melyet weboldalunkon is közzétettünk.

Tájékoztatónk ezen linken is elérhető: Adatkezelési tájékoztató

Az adatvédelmi tájékoztatóval kapcsolatos kérdéseikre a tájékoztatóban megjelölt elérhetőségen állunk az érintettek rendelkezésre.

Üdvözlettel: Az Ön pénzügyi partnere.
BÉKÉS TAKARÉK

E-BUSINESS számlacsomag

Jelentős számlaforgalmat bonyolító vállalkozások részére. Csökkentse költségeit és intézze Önmaga pénzügyeit!

A bankszámla a számlatulajdonos pénzforgalmának lebonyolítása céljából vállalkozási tevékenységével kapcsolatos kötelezettség alapján nyitható. A vállalkozói bankszámlával készpénz tranzakciókat intézhet, rendszeres és eseti utalásokat fogadhat és indíthat. A bankszámla egyaránt alkalmas a belföldön teljesítendő és a külföldre irányuló, valamint a külföldről érkező átutalások teljesítésére. Az E-BUSINESS számlacsomag a Takarékszövetkezet kiemelt ügyfelei részére létrehozott számlacsomag, rendkívül kedvező tranzakciós díjakkal.

 

 Miért érdemes E-BUSINESS számlacsomagot igénybe venni?

  • Ingyenes számlanyitás
  • Ingyenes készpénz befizetés a számlára
  • Internetbank szolgáltatás havi díja 0 Ft
  • A legkedvezőbb tranzakciós díjak az internetbankon keresztül
  • Otthonról vagy vállalkozása székhelyéről intézheti pénzügyeit


A havi számlavezetési díjért a vállalkozása optimalizálhatja számlájához kapcsolódó költségeit. Számlát nyithat minden olyan vállalkozás, amely havi átlagos 5 millió Ft összegű jóváírt forgalmat bonyolít bankszámláján.

 

Számlanyitásra jogosultak:

 

  • egyéni vállalkozók és egyéni cégek
  • társas vállalkozások
  • szövetkezetek
  • őstermelők, családi gazdálkodók


A számlacsomagban található díjakat és jutalékokat a Vállalkozói számlacsomagok hirdetményében találja.

 

A számlacsomaghoz és bankkártyához kapcsolódó díjtételeket, a kamatok mértékét és a további információkat megtalálod az igénylés helyén a szolgáltatást nyújtó Hitelintézet vonatkozó mindenkor hatályos Hirdetményében, az Általános Szerződési Feltételeiben és Üzletszabályzatában.

Hirdetmények