Tisztelt Ügyfelünk!

2018. május 25-től életbe lépett az Általános Adatvédelmi Rendelet (GDPR), amely a felhasználók személyes adatainak még szélesebb körű védelmét szolgálja.
Hitelintézetünk elkötelezett az általa kezelt adatok, így a személyes adatok jogszabályoknak megfelelő kezelése mellett, kiemelt figyelemmel az adatok bizalmassága, sértetlensége és rendelkezésre állása tekintetében. A GDPR előírásaihoz igazodva a felkészülési folyamat részeként aktualizáltuk az adatkezelési tájékoztatónkat, melyet weboldalunkon is közzétettünk.

Tájékoztatónk ezen linken is elérhető: Adatkezelési tájékoztató

Az adatvédelmi tájékoztatóval kapcsolatos kérdéseikre a tájékoztatóban megjelölt elérhetőségen állunk az érintettek rendelkezésre.

Üdvözlettel: Az Ön pénzügyi partnere.
BÉKÉS TAKARÉK
  1. Kezdőlap
  2. Vállalatok
  3. Megtakarítások
  4. Bankszámláról lekötött betétek

Bankszámláról lekötött betétek

Kamatoztassa számlapénzét magasabb kamaton! Kösse le vállalkozása pénzét az Ön által választott időszakra!

Pénzforgalmi számlával rendelkező vállalkozói ügyfeleinknek lehetőségük van a számlájukhoz kapcsolódóan betétet lekötni.


A lekötési időszakok variáció lehetősége igen bő, mivel a havi lekötéstől kezdve egészen az egy éves lekötési időszakig választhat a számlatulajdonos.

 

A lekötött betét csak a lekötési időszak alatt kamatozik, lejárat után nem kamatozik tovább. A számlatulajdonos ez esetben eldöntheti, hogy újra leköti az összeget, vagy felhasználja azt.

 

A betéti konstrukció aktuális kondícióit a Vállalkozói számlacsomagok hirdetményében találja.

 


A számlacsomaghoz és bankkártyához kapcsolódó díjtételeket, a kamatok mértékét és a további információkat megtalálod az igénylés helyén a szolgáltatást nyújtó Hitelintézet vonatkozó mindenkor hatályos Hirdetményében, az Általános Szerződési Feltételeiben és Üzletszabályzatában.

Hirdetmények