Tisztelt Ügyfelünk!
2017. június 26-án hatályba lépett a 2017. évi LIII. törvény a pénzmosás és a terrorizmus finanszírozása megelőzéséről és megakadályozásáról.
A törvény értelmében a Takarékszövetkezetnek 2019. június 26-ig ismételten át kell világítania minden meglévő ügyfelét a rögzítendő adatok körének bővülése és az okiratok másolására vonatkozó kötelezettség teljesítése érdekében.
A törvényi kötelezettség teljesítéséhez az Ön személyes közreműködése szükséges.
A fenti határidőt követően a hiányos adatokkal rendelkező ügyfelek esetében a Takarékszövetkezet köteles szolgáltatásait korlátozni.
A hatékony együttműködés és a kellemetlenségek elkerülése érdekében kérjük, figyelmesen olvassa el a Pénzmosás menüben, valamint az alábbi linken elérhető, részletes tájékoztatót:
Ügyfél-tájékoztató a kötelező ügyfél-átvilágítás rendjéről!
Tisztelettel:
Békés Takarék Szövetkezet
  1. Kezdőlap
  2. Vállalatok
  3. Megtakarítások
  4. Bankszámláról lekötött betétek

Bankszámláról lekötött betétek

Kamatoztassa számlapénzét magasabb kamaton! Kösse le vállalkozása pénzét az Ön által választott időszakra!

Pénzforgalmi számlával rendelkező vállalkozói ügyfeleinknek lehetőségük van a számlájukhoz kapcsolódóan betétet lekötni.


A lekötési időszakok variáció lehetősége igen bő, mivel a havi lekötéstől kezdve egészen az egy éves lekötési időszakig választhat a számlatulajdonos.

 

A lekötött betét csak a lekötési időszak alatt kamatozik, lejárat után nem kamatozik tovább. A számlatulajdonos ez esetben eldöntheti, hogy újra leköti az összeget, vagy felhasználja azt.

 

A betéti konstrukció aktuális kondícióit a Vállalkozói számlacsomagok hirdetményében találja.

 


A számlacsomaghoz és bankkártyához kapcsolódó díjtételeket, a kamatok mértékét és a további információkat megtalálod az igénylés helyén a szolgáltatást nyújtó Hitelintézet vonatkozó mindenkor hatályos Hirdetményében, az Általános Szerződési Feltételeiben és Üzletszabályzatában.

Hirdetmények