Tisztelt Ügyfelünk!
2017. június 26-án hatályba lépett a 2017. évi LIII. törvény a pénzmosás és a terrorizmus finanszírozása megelőzéséről és megakadályozásáról.
A törvény értelmében a Takarékszövetkezetnek 2019. június 26-ig ismételten át kell világítania minden meglévő ügyfelét a rögzítendő adatok körének bővülése és az okiratok másolására vonatkozó kötelezettség teljesítése érdekében.
A törvényi kötelezettség teljesítéséhez az Ön személyes közreműködése szükséges.
A fenti határidőt követően a hiányos adatokkal rendelkező ügyfelek esetében a Takarékszövetkezet köteles szolgáltatásait korlátozni.
A hatékony együttműködés és a kellemetlenségek elkerülése érdekében kérjük, figyelmesen olvassa el a Pénzmosás menüben, valamint az alábbi linken elérhető, részletes tájékoztatót:
Ügyfél-tájékoztató a kötelező ügyfél-átvilágítás rendjéről!
Tisztelettel:
Békés Takarék Szövetkezet
  1. Kezdőlap
  2. Vállalatok
  3. Hiteltermékek
  4. Vállalati Lombard Hitel

Vállalati Lombard Hitel

Lombard hitel gyors, egyszerű és olcsó módja, hogy pénzhez jusson, akár úgy is, hogy Hitelintézetünknél nem rendelkezik pénzforgalmi számlával.

Amennyiben nem kívánja pénzeszközeit vagy állampapírban tartott megtakarításait kamatveszteséggel járó módon felhasználni, vagy ha csak mielőbbi finanszírozásra van szüksége, igényelje lombard hitelünket.

 

Egyszerűsített hitelbírálat keretében, betét vagy egyéb pénzeszköz, illetve állampapír óvadékba adása mellett juthat kölcsönhöz, mindössze egy egyszeri, jelképes 10 000.- Ft szerződéskötési díj ellenében.

A hitelösszeg meghatározása az óvadék összegétől függ, s Önnek nem kell üzleti terv készítésével és egyéb adminisztrációs teherrel számolnia.

Havi kamatfizetés, és az Ön igényeihez igazodó tőketörlesztés meghatározása mellett, a hiteldíj egyedileg kerül – egyéb konstrukciókhoz képest kedvezőbb mértékben -meghatározásra.

Csatolt dokumentumok:

Hirdetmények