1. Kezdőlap
  2. Takarék Internetbank

Takarék Internetbank

 Tisztelt Ügyfeleink!


Értesítjük Önöket, hogy 2018. december 16-án 00:00 óra és 04:00 óra között tervezett informatikai rendszerkarbantartást végzünk.


A karbantartás időtartama alatt a NetBankon a Befektetési szolgáltatások nem lesznek elérhetőek.


Megértésüket köszönjük, és az esetlegesen okozott kellemetlenségekért ezúton is elnézést kérünk!


 Üdvözlettel,


Takarék Csoport


 


 Ha az új NETBANK rendszerrel kapcsolatban kérdése van vagy hiba esetén kérjük az Ön számlavezető kirendeltségéhez forduljon elsősorban, melynek elérhetőségei megtalálhatók a főoldal bal oldali ikon sorában (2. ikon: "Fiókhálózat"),


vagy hívja a Békés Takarék Szövetkezet által üzemeltetett      06 (21) 24-24-533      központi ügyfélszolgálati telefonszámot, és ezen belül az 2/1 menüponton keresztül tud segítséget kérni.


Elektra tájékoztatók


 A takarék Internetbank az alábbi linken elérhető: 


 

Internetbank elérés

 

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Tisztelt Ügyfelünk!

 

A Békés Takarék Szövetkezet ezúton tájékoztatja Önt, hogy 2018. június 15-től módosítja az Electra Home Banking szolgáltatás havi üzemeltetési díját.

A módosítás minden Electra Home Banking szolgáltatást igénybe vevő ügyfelünket érinti, a jogelőd Szeghalom és Vidéke Takarékszövetkezet ügyfeleit kivéve. Esetükben a havi üzemeltetési díj változatlan marad.

2018. június 15-től az Electra Home Banking szolgáltatás havi üzemeltetési díja 1840 Ft + ÁFA összegben kerül megállapításra.

A módosításra az Általános Szerződési Feltételek a Békés Takarék Szövetkezet Home Banking Szolgáltatásához 11.2., illetve 11.4. pontja alapján kerül sor.

A jogelőd Kevermes és Vidéke Takarékszövetkezet ügyfelei esetében a módosításra az Elektronikus Számlavezetés Általános Szerződési Feltételek 11. pontja alapján kerül sor.

A jogelőd Szarvas és Vidéke Körzeti Takarékszövetkezet ügyfelei esetében a módosításra az Általános Szerződési Feltételek a Bankszámlák Elektronikus Számlavezetéséhez 11.6. pontja alapján kerül sor.

Felhívjuk figyelmét, hogy az Általános Szerződési Feltételek szerint a Takarék Szövetkezet a módosított feltételeket elfogadottnak tekinti, ha a Számlatulajdonos a módosított Hirdetmény hatálybalépését megelőzően a Takarék Szövetkezethez írásban nem jelenti be, hogy a módosítást nem fogadja el és ezért a Szolgáltatási Szerződés felmondását kezdeményezi.

A 2018. június 15-től hatályos hirdetmény megtekinthető a Békés Takarék Szövetkezet kirendeltségein, valamint a www.bekestakarek.hu oldalon.

Békéscsaba, 2018. május 28.

 

                                                Békés Takarék Szövetkezet

 

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 A Békés Takarék Szövetkezet 2018.02.23-tól bevezette a TAKARÉK MobilBank telefonos applikációt.

 

Az Electra7-et használó Ügyfeleink folyamatosan kapják az alkalmazás használatához szükséges tájékoztató SMS-eket, és a kezdeti TelePIN kódokat.

Az alkalmazás segítségével az Ügyfeleink többek között bármikor megnézhetik a számlájuk egyenlegét, módosíthatják a bankkártyáik limiteit, beléphetnek a NetBankba, valamint könnyen megkereshetik a hozzájuk legközelebb eső fiókot, és/vagy ATM-et.

Amennyiben  Ügyfelünknek bármilyen kérdése, problémája lenne az alkalmazással kapcsolatban, a +36-21/24-24-500 telefonszámon elérhető CallCentert hívhatja.

 

Takarék MobilBank segédlet

 

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ 

2017.10.26. előtti netb@nk elérhetőségei, mely kizárólag lekérdezést biztosít:

 

Endrőd: https://netbank.tksz.hu/etksz/html/hun/netboss.html?hostcode=532

 

Kondoros: https://netboss.tksz.hu/ekondoros/html/hun/netboss.html

 

Szeghalom: https://netbank.tksz.hu/etksz/html/hun/netboss.html?hostcode=540

 

Gádoros: https://netboss.tksz.hu/egador/html/hun/netboss.html