Tisztelt Ügyfelünk!

2018. május 25-től életbe lépett az Általános Adatvédelmi Rendelet (GDPR), amely a felhasználók személyes adatainak még szélesebb körű védelmét szolgálja.
Hitelintézetünk elkötelezett az általa kezelt adatok, így a személyes adatok jogszabályoknak megfelelő kezelése mellett, kiemelt figyelemmel az adatok bizalmassága, sértetlensége és rendelkezésre állása tekintetében. A GDPR előírásaihoz igazodva a felkészülési folyamat részeként aktualizáltuk az adatkezelési tájékoztatónkat, melyet weboldalunkon is közzétettünk.

Tájékoztatónk ezen linken is elérhető: Adatkezelési tájékoztató

Az adatvédelmi tájékoztatóval kapcsolatos kérdéseikre a tájékoztatóban megjelölt elérhetőségen állunk az érintettek rendelkezésre.

Üdvözlettel: Az Ön pénzügyi partnere.
BÉKÉS TAKARÉK
  1. Kezdőlap
  2. Takarék Internetbank

Takarék Internetbank

 Ha az új NETBANK rendszerrel kapcsolatban kérdése van vagy hiba esetén kérjük az Ön számlavezető kirendeltségéhez forduljon elsősorban, melynek elérhetőségei megtalálhatók a főoldal bal oldali ikon sorában (2. ikon: "Fiókhálózat"),


vagy hívja a Békés Takarék Szövetkezet által üzemeltetett      06 (21) 24-24-533      központi ügyfélszolgálati telefonszámot, és ezen belül az 5/1 menüponton keresztül tud segítséget kérni.


Elektra tájékoztatók


 A takarék Internetbank az alábbi linken elérhető:

Internetbank elérés

 

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Tisztelt Ügyfelünk!

 

A Békés Takarék Szövetkezet ezúton tájékoztatja Önt, hogy 2018. június 15-től módosítja az Electra Home Banking szolgáltatás havi üzemeltetési díját.

A módosítás minden Electra Home Banking szolgáltatást igénybe vevő ügyfelünket érinti, a jogelőd Szeghalom és Vidéke Takarékszövetkezet ügyfeleit kivéve. Esetükben a havi üzemeltetési díj változatlan marad.

2018. június 15-től az Electra Home Banking szolgáltatás havi üzemeltetési díja 1840 Ft + ÁFA összegben kerül megállapításra.

A módosításra az Általános Szerződési Feltételek a Békés Takarék Szövetkezet Home Banking Szolgáltatásához 11.2., illetve 11.4. pontja alapján kerül sor.

A jogelőd Kevermes és Vidéke Takarékszövetkezet ügyfelei esetében a módosításra az Elektronikus Számlavezetés Általános Szerződési Feltételek 11. pontja alapján kerül sor.

A jogelőd Szarvas és Vidéke Körzeti Takarékszövetkezet ügyfelei esetében a módosításra az Általános Szerződési Feltételek a Bankszámlák Elektronikus Számlavezetéséhez 11.6. pontja alapján kerül sor.

Felhívjuk figyelmét, hogy az Általános Szerződési Feltételek szerint a Takarék Szövetkezet a módosított feltételeket elfogadottnak tekinti, ha a Számlatulajdonos a módosított Hirdetmény hatálybalépését megelőzően a Takarék Szövetkezethez írásban nem jelenti be, hogy a módosítást nem fogadja el és ezért a Szolgáltatási Szerződés felmondását kezdeményezi.

A 2018. június 15-től hatályos hirdetmény megtekinthető a Békés Takarék Szövetkezet kirendeltségein, valamint a www.bekestakarek.hu oldalon.

Békéscsaba, 2018. május 28.

 

                                                Békés Takarék Szövetkezet

 

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 A Békés Takarék Szövetkezet 2018.02.23-tól bevezette a TAKARÉK MobilBank telefonos applikációt.

 

Az Electra7-et használó Ügyfeleink folyamatosan kapják az alkalmazás használatához szükséges tájékoztató SMS-eket, és a kezdeti TelePIN kódokat.

Az alkalmazás segítségével az Ügyfeleink többek között bármikor megnézhetik a számlájuk egyenlegét, módosíthatják a bankkártyáik limiteit, beléphetnek a NetBankba, valamint könnyen megkereshetik a hozzájuk legközelebb eső fiókot, és/vagy ATM-et.

Amennyiben  Ügyfelünknek bármilyen kérdése, problémája lenne az alkalmazással kapcsolatban, a +36-21/24-24-500 telefonszámon elérhető CallCentert hívhatja.

 

Takarék MobilBank segédlet

 

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ 

2017.10.26. előtti netb@nk elérhetőségei, mely kizárólag lekérdezést biztosít:

 

Endrőd: https://netbank.tksz.hu/etksz/html/hun/netboss.html?hostcode=532

 

Kondoros: https://netboss.tksz.hu/ekondoros/html/hun/netboss.html

 

Szeghalom: https://netbank.tksz.hu/etksz/html/hun/netboss.html?hostcode=540

 

Gádoros: https://netboss.tksz.hu/egador/html/hun/netboss.html