Fogyasztóvédelem

   

Tisztelt Ügyfeleink! A Takarék Csoport kiemelten fontosnak tartja, hogy Ügyfelei számára előnyös banki termékeket és szolgáltatásokat nyújtson. Az alábbi oldalon segítséget próbálunk nyújtani Ügyfeleinknek felelős pénzügyi döntésük meghozatalához, hiszen mindannyiunk érdeke, hogy Ön is körültekintően, átgondoltan és fizetőképességének megfelelően járjon.

 

 

 

 

Felhívjuk a figyelmét, hogy ide kattintva Ön eléri a Felügyelet fogyasztóvédelmi honlapját, ahol a Felügyelet segítséget kíván nyújtani Önnek

 

 

 

 

Az MNB Országos fiók- és ATM-kereső alkalmazása.

A jegybank honlapján elérhető pénzforgalmi kereső révén több ezer bankjegykiadó automatát vagy hitelintézeti fiókot találhatnak meg percek alatt. A fiók- és ATM-kereső alkalmazás az alábbi linken érthető el.

 

MNB Pénzügyi Navigátor Kisfilmek

A fogyasztók pénzügyi tudatosságának további fejlesztése céljából az MNB 1 perces kisfilmeket készített, amelyek elérhetőek az MNB YouTube csatornáján, további pénzügyi fogyasztóvédelmi kisfilmek pedig elérhetőek az MNB fogyasztóvédelmi microsite vonatkozó oldalán.

MNB Pénzügyi Navigátor Füzetek

 

 

Kattintson ide és ismerje meg az MNB Pénzügyi Fogyasztóvédelmi Központjának tájékoztató füzetsorozatát!

 

Kérjük töltse ki Kérdőívünket, melyet azzal a céllal alakítottuk ki, hogy a Takarék Csoport tájékozódhasson fogyatékkal élő ügyfelei azon igényeiről, amelyekkel biztosítható az általa kínált pénzügyi termékekhez, szolgáltatásokhoz való egyenlő esélyű hozzáférés!

 

A kérdőívet annak kitöltése után szíveskedjen eljuttatni az Ön által választott Szövetkezeti Hitelintézethez. A Szövetkezeti Hitelintézetek honlapjai https://www.takarekcsoport.hu/szovetkezeti-hitelintezetek-weboldalai aloldalon megtalálhatóak, melyekről az adott Szövetkezeti Hitelintézetek elérhetőségei kapcsán információt kaphat.

Kérjük, válasszon az alábbiak közül:

Tisztelt Ügyfeleink!

Értesítjük Önöket, hogy 2019. március 24-én (vasárnap) 00:00 óra és 04:00 óra között tervezett informatikai rendszerkarbantartást végzünk.

 

Részletek