Tisztelt Ügyfelünk!

2018. május 25-től életbe lépett az Általános Adatvédelmi Rendelet (GDPR), amely a felhasználók személyes adatainak még szélesebb körű védelmét szolgálja.
Hitelintézetünk elkötelezett az általa kezelt adatok, így a személyes adatok jogszabályoknak megfelelő kezelése mellett, kiemelt figyelemmel az adatok bizalmassága, sértetlensége és rendelkezésre állása tekintetében. A GDPR előírásaihoz igazodva a felkészülési folyamat részeként aktualizáltuk az adatkezelési tájékoztatónkat, melyet weboldalunkon is közzétettünk.

Tájékoztatónk ezen linken is elérhető: Adatkezelési tájékoztató

Az adatvédelmi tájékoztatóval kapcsolatos kérdéseikre a tájékoztatóban megjelölt elérhetőségen állunk az érintettek rendelkezésre.

Üdvözlettel: Az Ön pénzügyi partnere.
BÉKÉS TAKARÉK
  1. Kezdőlap
  2. Hírek
  3. Aktuális híreink
  4. Nyitva tartás változás - Csárdaszállás 2018.06.04

Nyitva tartás változás - Csárdaszállás 2018.06.04

Tisztelt Ügyfeleink!
Felhívjuk kedves figyelmüket, hogy a csárdaszállási kirendeltség (5621 Csárdaszállás, Petőfi u. 17.) nyitva tartása az alábbiak szerint módosul 2018. június 4.-től:

Nyitva tartás:

Hétfő: 7.30 – 11.30

Kedd: ZÁRVA

Szerda: 7.30 – 11.30

Csütörtök: ZÁRVA

Péntek: 7.30 – 11.30

 

Tájékoztatjuk Ügyfeleinket, hogy lehetőség szerint igénybe vehető bankkártya, Internetbank használat és 0-24 óráig elérhető ATM szolgáltatásunk is. Személyes ügyintézésre valamennyi kirendeltségünkön kollégáink készséggel személyesen állnak rendelkezésükre.

 

Figyelmükbe ajánljuk Mezőberénybe és Gyomaendrődön található kirendeltségeinket, ahol hétfőtől péntekig zavartalanul várjuk Ügyfeleinket!

 

Türelmüket és megértésüket köszönjük!

 

Békéscsaba, 2018. május 18.

Hirdetmények