Tisztelt Ügyfelünk!

2018. május 25-től életbe lépett az Általános Adatvédelmi Rendelet (GDPR), amely a felhasználók személyes adatainak még szélesebb körű védelmét szolgálja.
Hitelintézetünk elkötelezett az általa kezelt adatok, így a személyes adatok jogszabályoknak megfelelő kezelése mellett, kiemelt figyelemmel az adatok bizalmassága, sértetlensége és rendelkezésre állása tekintetében. A GDPR előírásaihoz igazodva a felkészülési folyamat részeként aktualizáltuk az adatkezelési tájékoztatónkat, melyet weboldalunkon is közzétettünk.

Tájékoztatónk ezen linken is elérhető: Adatkezelési tájékoztató

Az adatvédelmi tájékoztatóval kapcsolatos kérdéseikre a tájékoztatóban megjelölt elérhetőségen állunk az érintettek rendelkezésre.

Üdvözlettel: Az Ön pénzügyi partnere.
BÉKÉS TAKARÉK
 1. Kezdőlap
 2. Lakosság
 3. Lakáscélú megoldások

Lakáscélú megoldások

Lakáscélú megoldások lakossági ügyfeleinknek.

 • Piaci kamatozású jelzáloghitel

  Amennyiben kötöttségektől mentesen szeretné finanszírozni pénzügyi terveit, akkor igényelje a piaci kamatozású, ingatlanfedezet mellett nyújtott Takarék Szabad felhasználású Hitelt.

 • Takarék Otthon Hitel

  Ha már kihasználta az állami kamattámogatott lakáshitel és állami támogatások lehetőségeit, vagy nem felel meg az erre vonatkozó jogszabályi előírásoknak, esetleg ingatlancéljai egyediek, akkor igényelje a Takarék Otthon Hitelt!

 • Takarék 10+10 Otthonteremtő kamattámogatott hitel

  Takarék 10+10 Otthonteremtő Kamattámogatott Hitel

 • CSOK

  Családok Otthonteremtési Kedvezménye.

 • Minősített Fogyasztóbarát Lakáshitel

  Ebben a menüpontban bővebben olvashat a Minősített fogyasztóbarát lakáshitelről.

Hirdetmények