1. Kezdőlap
 2. Lakosság
 3. Lakás-előtakarékosság

Lakás-előtakarékosság

Az alábbi menüpontban olvashat a lakossági lakás-előtakarékossági termékeinkről.

 • Fundamenta-Lakáskassza

  Tisztelt Ügyfelünk!


  A Fundamenta-Lakáskassza Zrt. a 2018.10.16. napjáig megkötött szerződéseket a szerződésben rögzített feltételek szerint teljesíti.


  A Parlament által elfogadott, 2018.10.17. napján hatályba lépő 2018. évi LXIII. törvény értelmében 2018.10.16. napját követően megkötött lakás-előtakarékossági szerződések esetében a lakás-előtakarékoskodót állami támogatás nem illeti meg. (Továbbá a törvény hatályba lépését megelőzően kötött lakás-előtakarékossági szerződés megtakarítási idejének meghosszabbítása esetén a meghosszabbított megtakarítási időre nem illeti meg a lakás-előtakarékoskodót, az állami támogatás ezen meghosszabbított megtakarítási időre nem igényelhető.)


  2018.10.17. napjától a honlapon elérhető feltételekkel új lakás-előtakarékossági szerződés megkötésére állami támogatással nincs mód, az ott szereplő információk a korábban megkötött szerződésekre vonatkozóan tájékoztató jellegűek.


  A Fundamenta Lakáskassza Zrt.-nél elhelyezett betéteket az Országos Betétbiztosítási Alap biztosítja.


   


  A lakás-takarékpénztárakról szóló törvény módosítása értelmében az állami támogatás nem jár a 2018. október 17-től kötött szerződésekre.


  A törvénymódosítás nem érinti:



  • a már megkötött szerződéseket, amennyiben az ügyfél nem módosítja azt,

  •  illetve a 2018. október 16-ig aláírt ajánlatokat.


  Ezzel az intézkedéssel a törvényalkotó nem a lakás-takarékpénztári rendszert szüntette meg, egy új fejezet indul cégünk életében.


  Felhívjuk Ügyfeleink figyelmét, hogy az értékesítés további intézkedésig szünetel!


  Türelmüket és megértésüket köszönjük.


  Fundamenta-Lakáskassza Zrt.

Hirdetmények