Fundamenta-Lakáskassza

A Fundamenta-Lakáskassza Lakás-takarékpénztár Zrt. bemutatása

A Fundamenta-Lakáskassza Lakás-takarékpénztár Zrt. bemutatása

 

A Fundamenta-Lakáskassza Zrt. küldetésének tekinti, hogy professzionális lakásfinanszírozóként minden ügyfelét hozzásegítse ahhoz, hogy - az öngondoskodás elvén alapuló konstrukciójával - vonzó feltételek mellett, állami támogatással, minőségi tanácsadás révén, súlyos eladósodás nélkül lakáscéljaikat megvalósíthassák.
A cég 1997 óta folytat lakás-takarékpénztári tevékenységet szakosított hitelintézetként, dinamikusan növelve Ügyfelei és munkatársai számát. A társaság tevékenységi köre kiterjed a meghatározott szerződés szerinti betétgyűjtésre, hitelnyújtásra, illetve az e szerződéshez kapcsolódó áthidaló kölcsön nyújtására.
A Fundamenta-Lakáskassza Zrt. 2003. július 1-jével alakult meg a Fundamenta Rt. és a Lakáskassza-Wüstenrot Rt. fúziójával.

 

A Fundamenta alapítói a Bausparkasse Schwäbisch Hall AG., Németországban a legnagyobb ügyfélkörrel és piaci részesedéssel rendelkező lakás-takarékpénztár és a Magyar Takarékszövetkezeti Bank, a takarékszövetkezetek központi bankja voltak. A Bausparkasse Schwäbisch Hall Európa számos országában alapított sikeres leányvállalatot, így Csehországban és Szlovákiában is.

 

A Lakáskassza Első Általános Lakástakarékpénztár Rt-t a Providencia, a Generali, a Generali Vienna, a Volksbank, és a Postabank alapították. A Lakáskassza részvényesi struktúrája és neve 2000 decemberében megváltozott, többségi tulajdonosa a Wüstenrot csoport lett, amely Ausztriában és Németországban 80-100 éves tapasztalattal rendelkezik a lakás-takarékpénztári szolgáltatások terén.

 

2002. szeptember 1-jén a Lakáskassza átvette az Otthon Lakás-takarékpénztár Rt. szerződés- és ügyfélállományát, és ezzel a hazai lakás-takarékpénztári piac 30 százalékát tudhatta magáénak mind a szerződések darabszámát, mind értékét tekintve.

 

Ismerje meg a Fundamenta lakás-előtakarékossági programját! További információért kattintson ide!
 

A részletekért kérjük, forduljon bizalommal kirendeltségeinkhez!

 

Előtakarékosság

 

Fundamenta Lakáskassza szerződéskötés a Békés Takaréknál!

 

Ahány színre festheti otthonát, a Fundamenta lakásszámla annyi féle megoldást kínál lakáscéljaira!

Életünk talán legnagyobb és folyamatos kihívása, hogy ideális otthont teremtsünk magunknak. Ez a feladat egész életünket végigkíséri: az első lakás megvásárlásától egy tágasabb családi fészek megszerzésén át egy szebb, kényelmesebb otthon kialakításáig.
Azért, hogy ezt az otthont megteremthesse, kössön Ön is Fundamenta lakásszámla szerződést, hogy kihasználhassa az egyes termékek által nyújtott legfőbb előnyöket!

 

Mi is az a LAKÁSSZÁMLA?


A Fundamenta lakásszámla olyan – államilag támogatott – megtakarítási forma, amely havi, rendszeres befizetés mellett, a megtakarítási időszak (jelenleg 50-120 hónap között a kínált módozatok futamidejétől függően) végén kedvező, lakáscélú kölcsönlehetőséget is biztosít. Így az otthonteremtéssel kapcsolatos terveit nagyobb pénzügyi keretből tudja megvalósítani.

 

Mire használható a LAKÁSSZÁMLA?

 

Havi megtakarítások

(5.000Ft - 20.000Ft)

+ Állami támogatás 1 + Betéti kamat + Lakáscélú kölcson
= Szerződéses összeg

 

1. Új vagy használt lakás vásárlásra 

2. Házépítésre
3. Telek vásárlásra
4. Felújításra, korszerűsítésre, átépítésre
5. Kert és terasz építésre
6. Kútfúrásra és öntöző rendszer kiépítésére
7. Kandalló vagy cserépkályha beépítésre
8. Beépített konyhabútor vagy konyhai eszközök beszerzésére

 


Ön kedvére dönthet a futamidők és a havi megtakarítások közül annak megfelelően, hogy mikor és mekkora pénzügyi keretből szeretné otthonával kapcsolatos terveit megvalósítani.

 

 

 www.fundamenta.hu

 

Hirdetmények