Fundamenta-Lakáskassza

Tisztelt Ügyfelünk!


A Fundamenta-Lakáskassza Zrt. a 2018.10.16. napjáig megkötött szerződéseket a szerződésben rögzített feltételek szerint teljesíti.


A Parlament által elfogadott, 2018.10.17. napján hatályba lépő 2018. évi LXIII. törvény értelmében 2018.10.16. napját követően megkötött lakás-előtakarékossági szerződések esetében a lakás-előtakarékoskodót állami támogatás nem illeti meg. (Továbbá a törvény hatályba lépését megelőzően kötött lakás-előtakarékossági szerződés megtakarítási idejének meghosszabbítása esetén a meghosszabbított megtakarítási időre nem illeti meg a lakás-előtakarékoskodót, az állami támogatás ezen meghosszabbított megtakarítási időre nem igényelhető.)


2018.10.17. napjától a honlapon elérhető feltételekkel új lakás-előtakarékossági szerződés megkötésére állami támogatással nincs mód, az ott szereplő információk a korábban megkötött szerződésekre vonatkozóan tájékoztató jellegűek.


A Fundamenta Lakáskassza Zrt.-nél elhelyezett betéteket az Országos Betétbiztosítási Alap biztosítja.


 


A lakás-takarékpénztárakról szóló törvény módosítása értelmében az állami támogatás nem jár a 2018. október 17-től kötött szerződésekre.


A törvénymódosítás nem érinti:  • a már megkötött szerződéseket, amennyiben az ügyfél nem módosítja azt,

  •  illetve a 2018. október 16-ig aláírt ajánlatokat.


Ezzel az intézkedéssel a törvényalkotó nem a lakás-takarékpénztári rendszert szüntette meg, egy új fejezet indul cégünk életében.


Felhívjuk Ügyfeleink figyelmét, hogy az értékesítés további intézkedésig szünetel!


Türelmüket és megértésüket köszönjük.


Fundamenta-Lakáskassza Zrt.

 

 

Lakástakarék Önre szabott megoldásokkal

Megannyi lakáscél, számos megoldás a Fundamentától! Határozza meg a havi megtakarítás összegét és a futamidejét, és használja ki a lakástakarék előnyeit, többek közt a betéti kamatot és az állami támogatást, mindezt kamatadó-mentesen!

Egyedülálló módon nálunk lehetősége van magasabb havi megtakarítási összeget is vállalni, akár 40 ezer forintig!
Válassza ki az Ön számára legideálisabb lakástakarék konstrukciót! A részleteket és a reprezentatív példákat a kiválasztott terméknél találja.

 

További információ: https://www.fundamenta.hu/

Csatolt dokumentumok:

Hirdetmények