Tisztelt Ügyfelünk!

2018. május 25-től életbe lépett az Általános Adatvédelmi Rendelet (GDPR), amely a felhasználók személyes adatainak még szélesebb körű védelmét szolgálja.
Hitelintézetünk elkötelezett az általa kezelt adatok, így a személyes adatok jogszabályoknak megfelelő kezelése mellett, kiemelt figyelemmel az adatok bizalmassága, sértetlensége és rendelkezésre állása tekintetében. A GDPR előírásaihoz igazodva a felkészülési folyamat részeként aktualizáltuk az adatkezelési tájékoztatónkat, melyet weboldalunkon is közzétettünk.

Tájékoztatónk ezen linken is elérhető: Adatkezelési tájékoztató

Az adatvédelmi tájékoztatóval kapcsolatos kérdéseikre a tájékoztatóban megjelölt elérhetőségen állunk az érintettek rendelkezésre.

Üdvözlettel: Az Ön pénzügyi partnere.
BÉKÉS TAKARÉK
  1. Kezdőlap
  2. Lakosság
  3. SZÁMLAVEZETÉS
  4. Elektronikus banki szolgáltatások

Elektronikus banki szolgáltatások

Internetbank és SMS szolgáltatás. Intézze otthonról pénzügyeit, értesüljön azonnal megbízásairól.

A Netb@nk rendszer használatával Ön a nap 24 órájában - a számlavezető rendszer zárási periódusai kivételével - az Interneten keresztül a legelterjedtebb böngészők segítségével léphet kapcsolatba a Békés Takarékkal, kérhet számlainformációkat vagy kezdeményezhet átutalásokat, forint és devizaszámlák között is akár.


Biztonsági okokból minden netbankból indított megbízását SMS-ben kapott ellenőrző kód megadásával tudja hitelesíteni.

 

Az információáramlás a takarékszövetkezet és az Ön számítógépe között már ezen a szinten is SSL titkosítással védve történik.

 

SMS Bank

 

HÍRNÖK szolgáltatás

Ha fontos átutalást vár, vagy szeretne a lehető leghamarabb értesülni róla, hogy átutalása érkezett, kérésére SMS üzenetben tájékoztatjuk a pénz megérkezéséről.

 

Lehetősége van arra is, hogy az aktuális egyenlegét SMS formájában bármikor lekérdezhesse, valamint arra is, hogy három előre megadott számlaszámra SMS-ben is utalást tudjon indítani.

 

STRÁZSA szolgáltatás


A bankkártya biztonságos használatát segíti ez a szolgáltatás, melynek révén a kártyával végrehajtott tranzakciókról azonnal tájékozódhat.

 

Csatolt dokumentumok:

Hirdetmények