Figyelemfelhívás! – ismételt ügyfélátvilágítás

   

Figyelemfelhívás! – ismételt ügyfél-átvilágítás

   

Tájékoztatás kötelező ügyfél-átvilágításról

 

Tisztelt Ügyfelünk!

 

Tájékoztatjuk, hogy ’A pénzmosás és a terrorizmus finanszírozása megelőzéséről és megakadályozásáról szóló 2017.évi LIII. törvény’ szerint a pénzintézeteknek 2019. október 31. napjáig kell elvégezniük valamennyi meglévő ügyfelük tekintetében az ismételt ügyfél-átvilágítást, különös tekintettel a rögzítendő adatok körének bővülése és az okiratok másolására vonatkozó kötelezettség teljesítése érdekében.

 

A törvényi kötelezettség teljesítéséhez az Ön személyes közreműködése szükséges.

 

A fenti határidőt követően a hiányos adatokkal rendelkező Ügyfelek esetében a Hitelintézetek kötelesek szolgáltatásaikat és termékeik hozzáférhetőségét korlátozni, ami adott esetben például azt jelenti, hogy nem tud pénzt felvenni, átutalási megbízást adni.

 

A hatékony együttműködés és a kellemetlenségek elkerülése érdekében kérjük, figyelmesen olvassa el számlavezető Hitelintézetének hivatalos honlapján elérhető részletes tájékoztatót!

 

 

Üdvözlettel:

 

Takarék Csoport

   

Felhívás Kötelező Ügyfél Átvilágításról

Tisztelt Ügyfelünk!

Tájékoztatjuk, hogy a pénzmosás és a terrorizmus finanszírozása megelőzéséről és megakadályozásáról szóló 2017.évi LIII. törvény szerint a Hitelintézeteknek 2019. október 31. napjáig kell elvégezniük valamennyi meglévő Ügyfelük tekintetében az ismételt ügyfél-átvilágítást! Kérjük, hogy amennyiben az Ön esetében ez nem történt még meg, olvassa el részletes tájékoztatónkat az alábbi gombra kattintva!

 

RÉSZLETEK