Tisztelt Ügyfelünk!
2017. június 26-án hatályba lépett a 2017. évi LIII. törvény a pénzmosás és a terrorizmus finanszírozása megelőzéséről és megakadályozásáról.
A törvény értelmében a Takarékszövetkezetnek 2019. június 26-ig ismételten át kell világítania minden meglévő ügyfelét a rögzítendő adatok körének bővülése és az okiratok másolására vonatkozó kötelezettség teljesítése érdekében.
A törvényi kötelezettség teljesítéséhez az Ön személyes közreműködése szükséges.
A fenti határidőt követően a hiányos adatokkal rendelkező ügyfelek esetében a Takarékszövetkezet köteles szolgáltatásait korlátozni.
A hatékony együttműködés és a kellemetlenségek elkerülése érdekében kérjük, figyelmesen olvassa el a Pénzmosás menüben, valamint az alábbi linken elérhető, részletes tájékoztatót:
Ügyfél-tájékoztató a kötelező ügyfél-átvilágítás rendjéről!
Tisztelettel:
Békés Takarék Szövetkezet
  1. Kezdőlap
  2. Információk az egyesüléssel kapcsolatban

Információk az egyesüléssel kapcsolatban

Tisztelt Ügyfeleink!Tájékoztatjuk Önöket, hogy a Gádoros és Vidéke Takarékszövetkezet, mint befogadó, valamint az Endrőd és Vidéke Takarékszövetkezet, a Kondorosi Takarékszövetkezet, a Szarvas és Vidéke Körzeti Takarékszövetkezet és a Szeghalom és Vidéke Takarékszövetkezet, mint beolvadók 2017. november 30-i határnappal történő egyesülését követően a beolvadó takarékszövetkezetek általános jogutódjaként továbbműködő Gádoros és Vidéke Takarékszövetkezet Békés Takarék Szövetkezet néven működik tovább. Működési területe Békés megye egészére kiterjed, 68 kirendeltségen várjuk ügyfeleinket.

Az egységes informatikai rendszerre történő átállás miatt

2017. december 1-jén (pénteken) és
2017. december 4-én (hétfőn)
Könyvelési és pénztári bankszünnapot tartunk.
A bankszünnapokat követő első banki munkanap 2017. december 5. (kedd)

 

Tájékoztatjuk Internetbank ügyfeleinket, hogy a takarékszövetkezeti egyesülés miatt az Internetbank rendszer 2017.11.30-án, csütörtökön 14:50 után leállításra kerül, legközelebb 2017.12.05-én, kedden 08:00-tól lesz újra elérhető!

 

A Békés Takarék Szövetkezet központjának elérhetőségei:

5600 Békéscsaba Andrássy út 24-28 fsz. 3.

E-mail: kozpont@bekestakarek.hu www.bekestakarek.hu


Telefon: +36 66 510-495, +36 66 510-496

 

Türelmüket és megértésüket köszönjük! Kérdés esetén munkatársaink készséggel állnak rendelkezésükre.

Egyesülő takarékszövetkezetek!

Hirdetmények