Tisztelt Ügyfelünk!

2018. május 25-től életbe lépett az Általános Adatvédelmi Rendelet (GDPR), amely a felhasználók személyes adatainak még szélesebb körű védelmét szolgálja.
Hitelintézetünk elkötelezett az általa kezelt adatok, így a személyes adatok jogszabályoknak megfelelő kezelése mellett, kiemelt figyelemmel az adatok bizalmassága, sértetlensége és rendelkezésre állása tekintetében. A GDPR előírásaihoz igazodva a felkészülési folyamat részeként aktualizáltuk az adatkezelési tájékoztatónkat, melyet weboldalunkon is közzétettünk.

Tájékoztatónk ezen linken is elérhető: Adatkezelési tájékoztató

Az adatvédelmi tájékoztatóval kapcsolatos kérdéseikre a tájékoztatóban megjelölt elérhetőségen állunk az érintettek rendelkezésre.

Üdvözlettel: Az Ön pénzügyi partnere.
BÉKÉS TAKARÉK
  1. Kezdőlap
  2. Információk az egyesüléssel kapcsolatban

Információk az egyesüléssel kapcsolatban

Tisztelt Ügyfeleink!Tájékoztatjuk Önöket, hogy a Gádoros és Vidéke Takarékszövetkezet, mint befogadó, valamint az Endrőd és Vidéke Takarékszövetkezet, a Kondorosi Takarékszövetkezet, a Szarvas és Vidéke Körzeti Takarékszövetkezet és a Szeghalom és Vidéke Takarékszövetkezet, mint beolvadók 2017. november 30-i határnappal történő egyesülését követően a beolvadó takarékszövetkezetek általános jogutódjaként továbbműködő Gádoros és Vidéke Takarékszövetkezet Békés Takarék Szövetkezet néven működik tovább. Működési területe Békés megye egészére kiterjed, 68 kirendeltségen várjuk ügyfeleinket.

Az egységes informatikai rendszerre történő átállás miatt

2017. december 1-jén (pénteken) és
2017. december 4-én (hétfőn)
Könyvelési és pénztári bankszünnapot tartunk.
A bankszünnapokat követő első banki munkanap 2017. december 5. (kedd)

 

Tájékoztatjuk Internetbank ügyfeleinket, hogy a takarékszövetkezeti egyesülés miatt az Internetbank rendszer 2017.11.30-án, csütörtökön 14:50 után leállításra kerül, legközelebb 2017.12.05-én, kedden 08:00-tól lesz újra elérhető!

 

A Békés Takarék Szövetkezet központjának elérhetőségei:

5600 Békéscsaba Andrássy út 24-28 fsz. 3.

E-mail: kozpont@bekestakarek.hu www.bekestakarek.hu


Telefon: +36 66 510-495, +36 66 510-496

 

Türelmüket és megértésüket köszönjük! Kérdés esetén munkatársaink készséggel állnak rendelkezésükre.

Egyesülő takarékszövetkezetek!

Hirdetmények