Tisztelt Ügyfelünk!
2017. június 26-án hatályba lépett a 2017. évi LIII. törvény a pénzmosás és a terrorizmus finanszírozása megelőzéséről és megakadályozásáról.
A törvény értelmében a Takarékszövetkezetnek 2019. június 26-ig ismételten át kell világítania minden meglévő ügyfelét a rögzítendő adatok körének bővülése és az okiratok másolására vonatkozó kötelezettség teljesítése érdekében.
A törvényi kötelezettség teljesítéséhez az Ön személyes közreműködése szükséges.
A fenti határidőt követően a hiányos adatokkal rendelkező ügyfelek esetében a Takarékszövetkezet köteles szolgáltatásait korlátozni.
A hatékony együttműködés és a kellemetlenségek elkerülése érdekében kérjük, figyelmesen olvassa el a Pénzmosás menüben, valamint az alábbi linken elérhető, részletes tájékoztatót:
Ügyfél-tájékoztató a kötelező ügyfél-átvilágítás rendjéről!
Tisztelettel:
Békés Takarék Szövetkezet
  1. Kezdőlap
  2. Vállalatok
  3. Agrár-Vállalkozási Hitelgarancia Alapítvány

Agrár-Vállalkozási Hitelgarancia Alapítvány

A Békés Takarék Szövetkezet kiemelt partnere az Agrár-Vállalkozási Hitelgarancia Alapítvány.

Az Agrár-Vállalkozási Hitelgarancia Alapítvány készfizető kezesség nyújtásával segíti azon mikro, kis- és középvállalkozókat, amelyek mezőgazdasági területen működnek vagy tevékenységük a vidéki térséghez kapcsolódik. Az Agrár-Vállalkozási Hitelgarancia Alapítvány kezességvállalása elősegíti azon vállalkozások finanszírozását, amelyek nem rendelkeznek elegendő fedezettel, így hitelezésük, támogatásuk kockázatos minősíthető. Az alapítványi formának köszönhetően, az alapító szervezetek szándékát teljesítve mindig az agrár és vidéki területen működő mikro, kis- és középvállalkozások financiális érdekeit tartják szem előtt.

 

Az Agrár-Vállalkozási Hitelgarancia Alapítvány további információ : www.avhga.hu

Hirdetmények