LIGHT számlacsomag

Kezdő és kis forgalmat bonylító vállalkozásoknak Alacsony számlavezetési díj, kiszámíthatóság!

A bankszámla a számlatulajdonos pénzforgalmának lebonyolítása céljából vállalkozási tevékenységével kapcsolatos kötelezettség alapján nyitható. A vállalkozói bankszámlával készpénz tranzakciókat intézhet, rendszeres és eseti utalásokat fogadhat és indíthat. A bankszámla egyaránt alkalmas a belföldön teljesítendő és a külföldre irányuló, valamint a külföldről érkező átutalások teljesítésére. A LIGHT számlacsomag a kezdő vállalkozások és kis számlaforgalmat bonyolító vállalkozások számára kialakított számlacsomag. Kedvező számlavezetési díj mellett juthat hozzá a számlavezetési szolgáltatásokhoz.

 

Miért érdemes LIGHT számalcsomagot igénybe venni?

- A számlanyitás ingyenes
- A számla feletti rendelkezők megadása és módosítása díjmentes.
- Alacsony számlavezetési díj.
- Minimalizálható és kiszámítható havi költségek.


Ideális választás azon vállalkozások részére, akik csupán néhány átutalást teljesítenek havonta, és bankszámlájukat jórészt a kötelező, adóhatóság felé történő fizetési kötelességük teljesítésére használják.

 

Számlanyitásra jogosultak:


- egyéni vállalkozók és egyéni cégek
- társas vállalkozások
- szövetkezetek
- őstermelők, családi gazdálkodók


A számlacsomagban található díjakat és jutalékokat a Vállalkozói számlavezetés hirdetményében találja.

 A számlacsomaghoz és bankkártyához kapcsolódó díjtételeket, a kamatok mértékét és a további információkat megtalálod az igénylés helyén a szolgáltatást nyújtó Hitelintézet vonatkozó mindenkor hatályos Hirdetményében, az Általános Szerződési Feltételeiben és Üzletszabályzatában.

Hirdetmények