Önkormányzati számla

Teljeskörű számlevezetési szolgáltatások. Elkülönített számlák, elszámolási számlák

Önkormányzati számla


A Békés Takarék az Önkormányzat és Intézményei által meghatározott fő- illetve alszámlákat nyit és vezet a mindenkor hatályos jogszabályi előírásoknak megfelelően. A számlavezetés a Takarék minden igényt kielégítő, modern informatikai rendszerében történik. Ez a rendszer biztosítja, hogy a számlákon történő belső forgalmazás könyvelése on-line módon történik.

 

A számítástechnikai rendszerünkhöz kapcsolódva a számlatulajdonos rendelkezésére bocsátott Internetbank segítségével a hivatal és az intézmények irodáiból kezelhetők a pénzforgalmi tranzakciók, mely egyben folyamatos információt is szolgáltat a számlákról.

 

Önkormányzatok és intézményeik részére az alábbi számlatípusok nyithatók:


- költségvetései elszámolási számla
- meghatározott célokra elkülönített számla


A Békés Takarék a számlák forgalmáról  munkanaponként  bankszámla forgalmi kivonatot készít, melyet  megküld a számlatulajdonos Önkormányzat részére, vagy igény szerint lehetőséget biztosít annak a számlavezető fiókban történő átvételére.

 

A Takaréknál megnyitott pénzforgalmi bankszámlákhoz a számlavezetési szolgáltatások teljes körét biztosítjuk ügyfeleink igényeinek megfelelően.

 

A számlavezetéshez kapcsolódóan az alábbi szolgáltatások vehetők igénybe:


- automatikus sorbaállítás
- betétlekötés kezdeményezése
- helyi adók beszedése
- Mini-Kincstár szolgáltatás
- Önkormányzati juttatások kifizetése
- Önkormányzati szervek, intézmények dolgozóit megillető munkabér, valamint rendszeres, illetve eseti juttatások utalása


Bővebb tájékoztatásért kérjük keressék kirendeltségeinket, vagy a Takarék Központját!

Hirdetmények